Op zoek naar personeel?

Lijkt de ideale kandidaat voor uw vacature onvindbaar? Kost de werving van personeel u veel kostbare tijd? Schakel dan Koers Oost Recruitment in. Wij nemen u het hele traject van werving & selectie graag uit handen. Van het opstellen van het functieprofiel en het uitzetten van de vacature. Tot en met het voeren van selectiegesprekken en het testen van de geselecteerde kandidaten. Met onze brede kennis en groot netwerk is een perfecte match nooit ver weg. 

 

Waar bent u precies naar op zoek? Tijdens ons eerste gesprek met u, proberen we hier een zo goed mogelijk beeld van te krijgen. Samen nemen we de kritisch de vacature door. Het is belangrijk dat wij begrijpen dat wij de eisen zijn, zoals kennis, vaardigheden en certificeringen. Ook leren we graag uw bedrijf kennen; hoe ziet de werkplek eruit, hoe is de werksfeer, hoe zijn de andere werknemers en wat onderscheidt uw bedrijf van de concurrentie? Daarnaast inventariseren we de arbeidsvoorwaarden en bespreken we de gewenste doorloop van de procedure. Door input van beide kanten is de kans van slagen het grootst.


werving

Als alle randvoorwarden duidelijk zijn, gaan wij voor u op zoek naar de beste kandidaten. Koers Oost beschikt over een groot netwerk van actief en latent werkzoekenden. Naast een search in dit netwerk, werven wij door middel van actieve recruiting en het adverteren op social media en diverse jobboards. 

selectie

Potentiële kandidaten nodigen wij altijd eerst uit voor een persoonlijke kennismaking. Op basis van dit gesprek stellen wij een voorstelprofiel op, wat wij aan u zullen presenteren. Vervolgens kan de selectie bestaan uit referentiechecks, vakinhoudelijke selectiegesprekken en het afnemen van (persoonlijkheids)testen. 

werkwijze

Het recruitmentproces verloopt altijd open en transparant. We houden u en de kandidaten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en stand van zaken. Koers Oost heeft alle kennis en kunde voor een succesvol wervings- en selectietraject, zelf in huis. Daardoor kunnen wij dit u voor een scherp tarief aanbieden.  Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak