onze dienstverlening

Uw loonadministratie is bij Koers Oost Administratie in vertrouwde en vakkundige handen. Ons team van HR- en salarisspecialisten helpen u graag deskundig en op een persoonlijke manier. We leren uw bedrijf graag kennen zodat we u altijd proactief een passend advies kunnen geven. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. Gratis. Onze medewerkers helpen u graag met alle loonzaken van uw medewerkers.  

Vast tarief per loonstrook

Koers Oost Administratie hanteert een vast tarief per loonstrook. Helder, transparant en zonder verrassingen achteraf. Het tarief is afhankelijk van het aantal loonstroken wat wij voor uw bedrijf verzorgen en meestal op basis van een 4 wekelijkse of maandelijkse verloning. Onze salarisadministratie is daarmee interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. Tussentijdse mutaties verwerken we overigens altijd gratis. 

 

INBEGREPEN

 
 v  Salarisverwerking
Loonstroken en jaaropgaven
Aangifte pensioen
Loonaangifte Belastingdienst
Periodieke journaalpost 
Betaalbestanden
Signalering aflopende contracten
Signalering cao wijzigingen

 

Werkgeversverklaringen

 


OPtioneel

Tegen een scherp tarief kunnen wij optioneel ook het opstellen van de arbeidscontracten en de correspondentie daarover met uw werknemers, verzorgen. Hetzelfde geldt voor het doen van kostprijs- en proforma berekeningen. 

Meer weten?

Steeds meer bedrijven kiezen voor de vakkundige dienstverlening van Koers Oost Administratie. U ook? Na het aanleveren van uw bedrijfs- en medewerkersgegevens gaan wij direct voor u aan de slag! Vraag vandaag nog een offerte aan.